Voor de meeste horecaondernemers is het belangrijk dat de werknemers er goed uitzien voor de klanten. Wanneer je ervoor zorgt dat je werknemers herkenbaar zijn, is het makkelijk voor klanten om iemand aan te spreken. Daarnaast geeft het ook een zeer mooi aanzicht voor mensen die langslopen. Wil jij schorten bedrukken of zit je nog te twijfelen of dit bij je past? In dit artikel lees je drie redenen waarom je ervoor moet kiezen om schorten te laten bedrukken.

Wat weet jij over een lekkere geur in huis? In onze blog vertellen we je er alles over!

Schorten beschermen kleding tegen viezigheid

Het is voor veel werknemers belangrijk dat de eigen kleding niet kapot gaat door het werk. Als je kantoorwerk doet, is de kans natuurlijk enorm klein dat de kleding daadwerkelijk beschadigd. Voor andere beroepen is het daarentegen zeer realistisch dat de kleding kan beschadigen. Bijvoorbeeld in de horeca komt het vaak voor dat er borden omvallen of glazen op de grond vallen. In dit geval kan er al snel drinken en eten over de serveerster worden geknoeid. In dit geval kan een schort erg handig zijn. Het schort beschermt de serveerster namelijk direct tegen de viezigheid die door de lucht vliegt. Zo is het personeel ervan verzekerd dat de eigen kleding niet lijdt onder het werk.

Wist je dat muurstickers voor jouw interieur uitzoeken helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Een goede uitstraling met een bedrukt schort

Voor een onderneming is het erg belangrijk dat het personeel erg goed uitziet. Zeker als het personeel continu in gesprek komt met klanten, is het belangrijk dat de werknemers herkenbaar zijn. Je wilt er dan ook voor zorgen dat het personeel er tip top uitziet. Met het laten bedrukken van schorten kun je dit gemakkelijk bewerkstelligen. De schorten kun je namelijk laten maken in de kleuren van het bedrijf. Daarnaast kun je ook het logo of de slogan van het bedrijf op het schort laten bedrukken. Dit zorgt er direct voor dat de werknemers een goede uitstraling hebben naar klanten. Daarnaast zijn ze ook direct goed herkenbaar voor klanten die graag met het personeel willen praten. 

Herkenbaarheid is uitermate belangrijk!

Heb je schorten laten bedrukken voor het personeel? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Het personeel wordt namelijk direct herkent door klanten of potentiële klanten. Door je werknemers een mooi en bedrukt schort te geven, zijn ze eigenlijk direct een goede reclame voor het bedrijf. De werknemers zien er natuurlijk direct erg mooi uit en kunnen met een lieve lach gemakkelijk nieuwe klanten binnen halen. Zeker op het terras met een mooie dag is dat natuurlijk erg handig. Ook is het natuurlijk erg goed als de kok van het restaurant direct herkent wordt, om zo de beleving van de klanten nog leuker te maken!

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over posters plakken op de muur. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Comments are closed.