Een schuur is een geweldige manier om wat extra ruimte te hebben en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Je kunt hem gebruiken als tuinhuisje, kantoor of extra slaapkamer. Een schuur kan ook worden gebruikt om je spullen op te bergen en veilig te bewaren.

Ideeën schuur inrichting

Ideeën voor het inrichten van een schuur

Een schuur is een ideale plek om je landbouwwerktuigen en andere spullen op te slaan. Je kunt hem ook gebruiken als werkplaats of zelfs als speelkamer. Hier zijn enkele ideeën over hoe je je schuur kunt inrichten:

  • Gebruik de ruimte om al je landbouwwerktuigen op te slaan, zoals tractoren, ploegen en eggen.
  • Wil je deze als werkplaats gebruiken, dan dien je in de stal stroompunten en stopcontacten aan te brengen. Je kunt ook een stopcontact voor elektrisch gereedschap toevoegen.
  • Als je het als speelkamer wilt gebruiken, zorg er dan voor dat er genoeg ruimte is voor kinderen om rond te rennen en plezier te hebben. Je kunt ook wat buitenspellen zoals badminton of croquet op het grasveld buiten de schuur installeren.
  • Wat weet jij over tips voor de beste tuin ? In onze blog vertellen we je er alles over!

Schuur inrichting tips

  • Kies een thema voor de schuur: wil je dat het eruitziet als een rustieke landelijke boerderij of wil je dat het eruitziet als een stedelijke loft?
  • Houd rekening met de locatie van de schuur: Als je een kleine ruimte heeft, overweeg dan om slechts één kant van de schuur te gebruiken en de andere kant als ingang open te laten. Als je meer ruimte heeft, overweeg dan om beide zijden van de schuur als woon- of werkruimte te gebruiken.
  • Vergeet de verlichting niet: Schuren zijn meestal donkerder dan andere ruimtes in je huis, dus zorg voor voldoende verlichting in de ruimte.

Wist je dat een trampoline inbouwen helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Hoe richt ik mijn schuur in?

Als je je schuur optimaal wilt inrichten, moet je eerst ruimte in de schuur hebben. Als je geen ruimte meer hebt, kun je altijd naar boven! Hang en gebruik kasten of planken.

Hoe een werkplaats inrichten?

Om een werkplaats voor het ontwerpen van een schuur in te richten, moet je beslissen of je deze binnen of buiten wilt hebben. Als je binnenshuis bent, moet je een geschikte ruimte vinden met voldoende ruimte voor al je gereedschappen en materialen. Als het buiten is, is het geschikter als het in een schaduwrijke omgeving of onder een afdak staat, zodat je gereedschap niet beschadigd raakt door de weersomstandigheden.

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over een bakstenen muur verven. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Write A Comment