Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten toiletten op de markt, maar de twee belangrijkste categorieën zijn zwaartekracht- en druk ondersteunde toiletten.

Zwaartekracht Toiletten zijn het meest voorkomende type toilet in Noord-Amerika. Ze vertrouwen op de zwaartekracht om afval door een trapgat naar een riolering of septic tank te verplaatsen. Druk Ondersteunde toiletten gebruiken een elektrische of gas aangedreven pomp om voldoende druk te creëren om afval door een trapgat in een rioleringssysteem of septic tank te duwen.

Wc bril industrieel

Een toiletbril is een scharnierend, verwijderbaar deksel dat over een toiletpot past om deze af te dekken en ondersteuning te bieden. Het kan vast of draagbaar zijn.

Wat weet jij over hout opbergen? In onze blog vertellen we je er alles over!

Toilet accessoires industrieel

De industrie voor toiletaccessoires is een zeer grote en winstgevende industrie. Met de stijging van het aantal toiletten in woningen, kantoren en openbare ruimtes, stijgt ook de vraag naar toiletaccessoires.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten toiletaccessoires op de markt. Er zijn badkamer organizers die helpen om alles netjes en opgeruimd te houden. Er zijn ook andere toilet gerelateerde producten zoals bidets, urinoirs, commodes, enz. Al deze producten zijn te vinden op industrieel niveau of op retailniveau, afhankelijk van waar je ze voor nodig heeft.

Wist je dat natuurtinten in je interieur verwerken helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Wc rolhouder industrieel

Een toilet is een sanitaire inrichting die wordt gebruikt voor het verzamelen en verwijderen van menselijke urine en ontlasting. Het wordt meestal geïnstalleerd in de buurt van een watertoevoer- en -afvoersysteem.

De toiletrolhouder industrial is een apparaat waar meerdere rollen toiletpapier in kunnen. Het ontwerp van de houder omvat meestal twee of meer verticale metalen staven waaraan de rollen zijn bevestigd.

Industriële toiletrolhouder

Het is een badkamerinrichting die wordt gebruikt om toiletpapier in op te bergen. Het wordt meestal aan de muur gemonteerd, hoewel er enkele modellen zijn die vrijstaand zijn. Het doel van de houder is om het toiletpapier van de vloer en uit het zicht van gasten te houden, en ook om het gemakkelijker te bereiken te maken.

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over moderne toiletruimtes. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Write A Comment