Ben jij al bekend met de bucket hats? Al jarenlang worden deze vissershoedjes gedragen bij verschillende festivals en ook als fashion item heeft het een flinke opmars gemaakt. Echter zijn er nog veel meer voordelen aan te behalen, waardoor een bucket hat ook niet meer in jouw garderobe mag ontbreken. Voordat je er zelf een aanschaft bij een festival winkel , is het wel belangrijk dat je weet wat de voordelen precies zijn en waarom je deze vissershoed aan moet schaffen. En wat maakt deze hoedjes nou echt zo goed? Onderstaande informatie geeft jou alle kennis die je nodig hebt. 

Wat weet jij over Scandinavisch interieur? In onze blog vertellen we je er alles over!

De bescherming tegen weersinvloeden met bucket hats 

De bucket hats zijn in eerste instantie gemaakt voor het beschermen van het hoofd bij verschillende weersinvloeden. Boeren droegen deze vissershoedjes bijvoorbeeld om zichzelf te beschermen tegen de regen, maar ook kan er zon mee tegengehouden worden. Voor evenementen die buiten plaatsvinden of voor tijdens een zonvakantie zal het er daarom voor zorgen dat jij niet zomaar verbrandt en dat je ook geen regen in jouw gezicht krijgt. De bescherming is daarom een van de grootste voordelen die je eraan kunt behalen en waarmee jij in ieder seizoen profiteert van deze hoed. 

Wist je dat een trapgat schilderen helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Meerdere materiaalsoorten bij de hoeden

De bucket hats hebben ook als groot voordeel dat ze in meerdere materiaalsoorten komen. Ieder materiaalsoort kent eigen voor- en nadelen en heeft specificaties waar jij gebruik van kunt maken. Zo zijn er bijvoorbeeld dikkere stoffen voor de koudere maanden, waaronder de varianten van badstof. Katoen is aan de ene kant luchtig, terwijl er aan de andere kant ook weer de bescherming wordt geboden. Iedere stof kan daarbij ook weer beter bij jouw kledingstukken passen, waardoor je jouw gehele outfit tot een mooi geheel kunt brengen en een mooi fashion statement kunt overbrengen op jouw omgeving. 

In meerdere kleuren en prints 

Als je de bucket hats aanschaft, kun je dit altijd in een groot aantal kleuren doen. Er zijn namelijk meerdere kleurtinten te vinden en je kunt ook kijken naar een van de vrolijke patronen. Hiervoor kun je altijd kijken naar jouw persoonlijke stijl. Je wilt immers dicht bij jezelf blijven en dit kan alleen wanneer je jouw wensen goed in het achterhoofd houdt. Voor iedereen is er wel een mooi model te vinden en met meerdere kleuren in jouw garderobe zorg je ervoor dat je jouw kleding tot een mooi geheel brengt en kunt genieten van de voordelen. 

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over slaapkamer hotel. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Comments are closed.